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2010年1月23日

[活動到] 到 Espai Sucre 慶農曆年(巴塞隆納)


Espai Sucre 是間「全甜點」餐廳,雖然也有提供兩個完整套餐(各包括兩道鹹菜色),但卻以它的甜點套餐出名,以甜點當前菜、主菜,甜點。這獨特的構思令人驚奇,每盤都 包括四五種元素,顧及風味、質感、甜酸及顏色上面的對比,嚐起來架構明確、層次分明、甜而不膩,或許喜歡傳統的人不一定特別喜歡這稀奇古怪的組合,但卻能感受到其中巧思。

已預定啦! 1月27日晚上9點在 Espai Sucre,要不要一起來呢?


菜單有:
The little dessert menu (3 desserts) / Menu Pequeño (3 postres)
1.“Ginger ale”, cucumber and pineapple-tarragon sherbet / “Ginger ale”, pepino y sorbete de piña-estragón
Bricco Nero '06, Piamonte, Moscato D'Asti
2. "Idiazábal" cake with cherry + beet and black beer / Pastel de Idiazábal con cereza + remolacha y cerveza negra
Chateau Violet-Lamothe '05, Bourdeaux, Sauternes
3. Coconut tapioca, burnt yolk ice cream and "orujo de Galicia" / Tapioca de coco, helado de yema quemada y "orujo de Galicia"

One glass of wine 4,00 € / Una copa de vino 4,00 €
Three wines 10,00 € / Maridaje completo 10,00 €
Petits-fours / Pastas de café
30 € 7% vat not included / 30 € 7% i.v.a. no incluido
3 € place setting charge /  3 € cubierto



Chocolate Menu / Menú Chocolate
1. Chocolate with vinegar, strawberry, mint and pepper / Chocolate con vinagre, fresa, menta y pimienta
Olivares '03,, DO Jumilla, Monastrell
2. Truffle mushroom, butter, hazelnut, cocoa / Trufa, mantequilla, avellana, cacao
Tokaji Disznókó 4 Puttonyos '041, Hongria
3. Chocolate energy bar. Pumpernickel ice cream, Tanzanie 75% and basil / Barra energética de chocolate. Helado de pan negro, Tanzanie 75% y albahaca
East-India Solera, DO Jerez, Pedro Ximenez y Oloroso

One glass of wine 4,00€ / Una copa de  vino  4,00€
Three wines 10,00€ /  Maridaje completo  10,00€
Petits-fours / Pastas de café
37,50€ 7% vat not included / 37,50€  7% i.v.a. no incluido
3€ place setting charge /  3€ cubierto



The great dessert menu (five desserts) / Menu Grande (5 postres)
1. “Marialuisa” cold soup with green apple and spicy yoghurt ice cream / Sopa fría de marialuisa con manzana verde y sorbete de yogurt picante
Bricco Nero '06, Piamonte, Moscato d'Asti
2. Red wine "baba",pear and saffron / "Baba" de vino tinto, pera y azafrán
Vi de Gel de Gramona '06, DO Penedés, Gewurstraminer
3. Bread pudding, bacon ice cream and pineapple / Pudding de pan, helado de bacon y piña
Harmonie '06, Gaillac, Mauzac Loin de L'Oeil
4. Extra virgin olive oil cake, white peach, green olive and “San Simón” / Bizcocho de aceite virgen extra, melocotón blanco, oliva verde y San Simón
Urziger Wurzgarten Auslese, Dosel-Saar-Ruwer-Riesling
5. Empyreumatic 2 / Empireumático 2
De Muller Añejo, Tarragona, Moscatel envejecido

One glass of wine 4,00 € / Una copa de vino 4,00 €
Five wines 16,00 € / Maridaje completo 16,00 €
Petits-fours /  Pastas de café
40 € 7% vat not included / 40 € 7% i.v.a no incluido
3 € place setting charge / 3 € cubierto





Tasting Menu 1 / Menu Degustación 1

1. Espaisucre starters / Aperitivos ESPAISUCRE
Josep María Ferret i Guasch Brut, Penedés
2. Scallops with dewlap, algae and ginger / Vieira con papaa, algas y jengibre
Torre del Veguer '07, Penedés, Muscat
3. Roasted lamb with rosemary cookies and milk / Cordero asado con galletas de romero y leche
Cap de Ruc 05, Montsant, Garnatxa i Samsò
4. "Marialuisa” cold soup with green apple and spicy yoghurt ice cream / Sopa fría de marialuisa con manzana verde y sorbete de yogurt  picante
Bricco Nero '06, Piamonte, Moscato D'Asti
5. "Idiazábal" cake with cherry + beet and black beer / Pastel de Idiazábal con cereza + remolacha y cerveza negra
Chateau Violet-Lamothe '05, Bordeaux, Sauternes
6. Empyreumatic 2 / Empireumático 2
De Muller añejo, Tarragona, Moscatel envejecido

One glass of wine 4,00 € / Una copa de vino 4,00 €
Six wines 18,00 € / Maridaje completo: 18,00 €
Petit-fours / Pastas de café
50 € 7% vat not included / 50 € 7% i.v.a no incluido
3 € place setting charge / 3 € cubierto



Tasting Menu 2 / Menu degustación 2
1. Espaisucre starters / Aperitius Espaisucre
Josep Maria Ferret i Guasch Brut, Penedés
2. Duck magret with cacao cake and lemon / Magret de pato con bizcocho de cacao y limón
Cap de Ruc 05, Montsant, Garnatxa i Samsò
3. ”Ginger ale”, cucumber and pineapple-tarragon sherbet / ”Ginger ale”, pepino y sorbete de piña-estragón
Bricco Nero '06, Piamonte, Moscato D'Asti
4. Extra virgen olive oil cake, white peach, green olive and "San Simón" / Bizcocho de aceite de oliva virgen extra, melocotón blanco, oliva verde y San Simón
Urziger Wurzgarten Auslese, Dosel-Saar-Ruwer-Riesling
5. Truffle mushroom, butter, hazelnut, cocoa / Trufa, mantequilla, avellana, cacao
Tokaji Disznókó 4 Puttonyos '04, Hungria

One cup of wine 4,00 € / Una copa de vino 4,00 €
Five wines 16,00 € / Maridaje completo 16,00 €
Petit fours / Pastas de café
45 € 7% vat not included / 45 € 7% i.v.a no incluido
3 € place setting charge/ 3 € cubierto 

因為要確定人數,要參加請通知,謝謝!

參加《到 Espai Sucre 慶農曆年(巴塞隆納)》

活動:
http://www.facebook.com/pages/-/376355010634?v=app_2344061033#/event.php?eid=265219264897&index=1






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